Lahjavinkki numero 1: Yleiskone kokkaamista helpottamaan (mukana myös arvonta!)

Kaupallinen yhteistyö Expert / Blogirinki Media

On kuulemma olemassa jokin ihan pähkähullu nyrkkisääntö, jonka mukaan kodinkoneet ei ole hyviä joululahjoja. Kuka lie moisen säännön keksinyt, on ainakin niin väärässä kuin vaan kertakaikkiaan ihminen voi olla. Kipukoukku, henkilövaaka tai suonikohjusukat ei ole hyvä joululahja – ellei lahjan saaja ole niitä itse toivonut – mutta kodinkoneet, ne ovat joululahjojen aatelia!

Arvannette siis, ettei ollut vaikea vastata myöntävästi, kun Expertiltä kysyttiin, että kelpaisiko mulle joululahjaksi jokin Expertin Point -sarjan keittiökone. Vaihtoehdot nähtyäni myös koneen valitseminen oli helppoa: olen toivonut yleiskonetta joululahjaksi jo vuosia, mutta niiden korkeiden hintojen vuoksi toive ei ollut vielä toteutunut. Yksi joulu sain kyllä lohdutuslahjaksi leipäkoneen, mutta se hyppäsi jo Tapaninpäivän yönä pöydältä lattialle ja luonnollisesti meni tuhannen pillin päreiksi. Ihan kätevä vehje, ainakin teoriassa, mutta tuon jälkeen päätin paistaa leipäni ihan itse.

Ja kun sanon, että päätin paistaa leipäni itse, tarkoitan tietysti, että JOS olisin leiponut leipää, olisin paistanut sen itse. Hildan odotusaikana olin niin voimani tunnossa, että leivoin useammankin kerran pataleipää (true hipsteri, oon ollut niin paljon tätä pataleipätrendiä edellä), mutta pakko myöntää, että viimeiset pari vuotta mielessä on ollut aika paljon kaikkea muutakin kuin leivän leipominen. Nyt, yleiskoneen asusteltua meidän keittiössä vajaat kaksi viikkoa, olen kuitenkin leiponut jo yhden leivän, kahdet sämpylät ja kaksi kertaa pizzaa!

expert_yleiskone_kokemuksia

Mieheni on saanut jotenkin istutettua lapsiin jo muksujen elämän tässä vaiheessa ajatuksen siitä, että perjantaisin kuuluu tehdä pizzaa. Joten perjantaina, kun hain lapset tarhasta, kysyi Hilda ensimmäisenä, että kuka tulee kylään ja tehdäänkö pizzaa. Kukaan ei poikkeuksellisesti kyläillyt, mutta pizzaa me tehtiin silti – porukalla, kuten meillä on tapana tehdä. Hilda ja Eino tykkää kumpikin ihan hirveästi olla mukana keittiöhommissa ja kummallakin on jo nyt omat jutut, jotka joka kerta kokkaillessa on saatava tehdä. Eino tykkää tiskata ja siivota ja Hilda kuorii valkosipuleja ja sipuleita kuin vanha tekijä. Pari päivää sitten annoin likalle myös ensimmäistä kertaa ihan oikean veitsen ja paloiteltiin pehmeitä vihanneksia yhdessä – on muuten huomattavasti mukavampaa kuin ne nukkeleikit lastenhuoneessa.

expert_huoleton_turva_kokemuksia

expert_yleiskone

Pizzapohja me tehtiin tällä kertaa jauhopussin kyljessä olevalla ohjeella – se on ihan ok, mutta ei missään nimessä paras. Itseasiassa appiukkoni tekee aivan sairaan hyvän hiivattoman pizzapohjan, mutta en ole koskaan tajunnut laittaa reseptiä ylös. Joka tapauksessa mikä tahansa muu kuin kaupan pakastepohja on varsin toimiva – on se nyt kuitenkin hei pizzaa. (Jos tämä ei olisi perheohjelma, kertoisin nyt erään isäni vitsin liittyen pizzoihin ja petipuuhiin.) Lasten lempitäyte on ihan yksinkertaisesti tomaattikastike ja juusto, enkä minäkään oikeastaan kaipaa siihen päälle kuin hyvän kinkun, vähän yrttejä ja buffalo mozzarellaa. Koska tämä versio oli vähän ex tempore -veto, ei mozzarellaa ollut – mutta mitäpä ei aurajuusto pelastaisi?

emminuorgam_pizza

Tämän parin viikon aikana olen myös huomannut, että vaikka olen ihan kädetön leipoja, niin tuo kone pelastaa paljon. Tokikaan en ole vielä kokeillut mitään, missä raaka-aineiden määrät olisi millilleen tarkkoja (enkä kyllä aio kokeillakaan), mutta jo ihan näissä perusjutuissa koneesta on ollut paljon apua: leivässä esimerkiksi oli ihan mahtavat kuplat, joita en ennen käsin vaivaamalla ole saanut aikaiseksi. Viime aikoina Expert on muuten panostanut meihin kädettömiin kokkeihin ja leipojiin enemmänkin ja lanseerannut Expert Kotipalvelun, johon kuuluu paitsi koneiden kotiinkuljetus, myös niiden asentaminen ja käyttöopastus. Kotipalvelu koskee pienkoneita, mutta myös esimerkiksi pesukoneita tai muita suurlaitteita, joita ei itse edes saa kytkeä paikoilleen. Ja jotta niiltä leipäkoneonnettomuuksilta vältyttäisiin, saa Expertiltä ostettua laitteisiina myös Huoleton turva -nimisen vakuutuksen, joka korvaa 10-30 euron omavastuulla melkein minkä tahansa vian, joka Expertiltä hankittuun vehkeeseen tulee. Tuon vakuutuksen luulisi kiinnostavan erityisesti teinien vanhempia – Huoleton Turva kattaa myös esimerkiksi pudonneen iPhonen tai kameran linssit! Siis JOS nyt joku tuntisi sellaisen teinixin, jonka puhelin olisi jatkuvasti sirpaleina…

Mutta se minusta, siirretäänpä nyt katse teihin. Sen lisäksi, että Expert halusi lahjoa meikäläistä, tarjoaa se myös teille aika mahtavan joululahjan: sain arvottavaksi yhden 100 euron lahjakortin Expertille! Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tätä postausta – voit esimerkiksi kertoa, mihin itse käyttäisit tuon lahjarahan tai millainen olisi oma unelmiesi kodinkone. Aikaa kommentoida on sunnuntaihin 13.12. klo 20.00 saakka. Muistathan jättää kommentin yhteydessä myös toimivan sähköpostiosoitteesi, niin saan sinuun yhteyden jos voitto nasahtaa omalle kohdalle!

Expertin koko valikoiman näet siis täältä ja muiden blogirinkiläisten suosikkituotteita pääset kurkkaamaan täältä. Ja pssst.. ette nyt kuulleet tätä multa, mutta osallistumalla kaikkiin arvontoihin, on heti viisinkertaiset mahdollisuudet voittaa lahjakortti itselleen!

blogirinki_logo

Kaupallinen yhteistyö Blogirinki Media / Expert

131 comments

 1. Kakkumonsteri

  Ostaisin tod näk lisäosia ihanaan monitoimikoneeseeni. Tai sit jonkun nätin uuden koneen keittiöön. x) Minustakin kodinkonelahjat ovat huippuja! =)

 2. Nelli

  Oi juuri tuollaista monitoimikonetta kaipailisin minäkin! ♡

 3. Kermakko

  Oijoijoiiii, ihanat kodinkoneet! Mä tarvisin blenderin (mixerin 😉 ) ja tollasen monitoimihärvelinkin! Ja vohveliraudan! Ja leipägrillin!
  Ja lisää kaappitilaa 😀

 4. Niina

  Mie haluaisin uuden blenderin! Anopin vanha yleiskone mulla onkin ja onhan se kieltämättä kätevä, vaikka mieluummin leivon ”itse”. Taikinan vaivaaminen on rentouttavaa 😀

 5. Amma

  Yleiskone olis niin ihana! Välillä saan semmosia kunnon kotiäiti-puuskia, että sitten tulee niin pullaa, sämpylää, rieskaa kun kakkuakin ja varsinkin muna-sokerivaahdon vatkaamisen kanssa olen kaivannut yleiskonetta jo pitkään, siinä kun menee arvokasta työaikaa hukkaan! (toki tähän mennessä pyrin laittamaan yleensä miehen pitämään vatkainta ko. työvaiheessa, jotta itse voin häärätä muuta keittiössä).
  Toinen tarpeellinen voisi olla blenderi, sillä edellinen sanoi sopimuksen irti joskus pari vuotta sitten ja tähän asti on sitten pitänyt pärjätä sauvasekoittimella.

  Mutta kodinkonelahjat kunniaan minustakin! Mä oon monesti pyytänyt lahjaksi myös kattiloita, pannuja ja valurautapadankin olen saanut. Mikä mahtavampaa kun lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, saada käytännöllinen lahja!!

 6. Heidi

  Käyttäisin rahan monitoimikoneeseen! 🙂 Olisi kätevä kun omaan asuntoon muutan.

 7. Reeta

  Yleiskoneesta täälläkin on jo vuosia haaveiltu! 🙂

 8. Johanna

  Mä en yleiskonetta oo ikinä osannu kaivata, takuulla olisi hyvä. Siitä huolimatta sijoittaisin sykemittariin.

 9. ilona

  Voi miten siistiä! Expertillä kun ei myydä kankaita niin meiltä kyllä kans puuttuis toi yleiskone. Aika lailla kaikkea muuta keittiökamaa sit ku kyllä jo on 😀

 10. Anna

  Oi, kyllä kelpaisi uusi monitoimikone! Vanha meinaa väkisinkin lahota käsiin, toki onhan sillä jo useampi vuosi käyttöikääkin. Vertaansa vailla oleva apuväline keittiössä.

 11. Saana Rajala

  Just tollanen monitoimikone ois meillekin ihan paras, onkin ollut mietinnässä jo pitkään!

 12. Päivi

  Uusi mikro on ollut meillä hankintalistalla jo kauan. Monitoimikoneestakin haaveilen…

 13. Liena

  Yleiskone olisi aika mukava: en juurikaan leivo ja taikinoiden vaivaaminen sattuu lisäksi niveliin, mutta haaveilen silti tuoreen leivän tuoksusta keittiössä. Tai sitten sodastream olisi myös aika mukava turhake, vichyä kun kuluu kuitenkin viikoittain. Niin tai no joo, nykyisessä puhelimessa on idioottimainen käyttöjärjestelmä enkä sen muistiongelmien vuoksi voi ladata mitään sovelluksia, joten uusi puhelin voisi olla kaikista fiksuin sijoituskohde lahjakortille, jos sen voittaisin.

 14. ST

  Meille muutti yleiskone appivanhemmilta lahjana kaksi vuotta sitten jouluna ja olen kyllä sen kätevyydestä täysin samaa mieltä! Itse leivoin jonkin verran jo ennen sitä, mutta koneen saamisen jälkeen on se sata kertaa matalampi kynnys. Muutenkin perus kermankin vispaaminen on paljon mukavampaa kun koko keittiö ei ole kermarasva pisaroissa sähkövatkaimen jäljiltä. Hankittiin myös lisäosana sitruspuserin ja lihamylly meidän yleiskoneeseen, joista etenkin ensimmäistä on ahkeraan käytetty. Se on kiva että noihin yleiskoneisiin on lisäosia, ettei myöskään tarvitse jokaiseen eri laitetta. Voi edes vähän paremmin itselle perustella ekologisena sellaisen lisäosan hankkimista verrattuna kokonaan uuteen koneeseen. Paljon tilaahan tuollainen yleiskone vie, mutta itse koen sen olevan sen arvoista.

 15. Pia

  Ostaisin uuden varrellisen rikkaimurin, vanha vetelee viimeisiään.
  Mukana arvontaan siis! 🙂

 16. teehoo

  OO! Mä haluun kans ton yleiskoneen!!
  Meillä on semmonen 80-luvun ensimmäisiä versioita oleva jonka meteli on niin korviahuumaavaa, ettei siinä metelissä pysty tekemään mitään.

 17. Hippi

  Haa, yleiskone olis kyllä siisti! Tosin uusi sähkövatkainkin auttais jo pitkälle, nykyinen varmaan tilttaa pikapuoliin.

 18. hannah

  Uusi yleiskone olisi tervetullut meillekin. Vanhassa ei toimi juurikaan se taikinakoukku/vatkainosa, mutta kone on säästetty viipalointi/raasto-osien käytön takia. Lisäksi löytyy vatkain, jossa teho ei riitä taikinan tekoon vaikka siinä taikinakoukun onkin. Siispä vain vatkausta varten. On sauvasekoitin, jota en juuri koskaan käytä koska vauvan kasvikset soseutan yleensä vai nuijalla ja lihojen hienontamiseen hänelle toimii parhaiten 70-luvun oranssi bamix, jonka kannuosassa syntyy myös parhaat smoothiet. Sauvasekoittimeen on myös pieni silppuri, joka on kuitenkin liian pieni 5-hengen perheen ruokien valmistukseen (sipuliakin tarvitaan aina enemmän). Jokainen voi sitten itse miettiä paljonko tämä konearsenaali vie tilaa verrattuna ehjään hyvälaatuiseen monitoimikoneeseen.

 19. Katja

  Uusi imuri tulisi tarpeeseen! 🙂

 20. KaisaKoo

  Ehdottomasti yleiskoneeseen josta minäkin oon jo vuosia unelmoinut!

 21. Suvi

  Oijoi! Mukana!

 22. rs

  Itsellä olisi kaksi vaihtoehtoa: joko uusi kahvinkeitin itselle tai keittiön yleiskone äidille lahjaksi.

 23. Emilia

  Keittiö on jo täynnä erilaisia härveleitä, mutta uuden puhelimen tarvitsisin. Ei ilman älypuhelinta enää oikein vain pärjää!

 24. Mira

  Haaveilen itsekin kunnon yleiskoneesta, tulisi varmasti sen myötä leivottua vähän enemmän ja varsinkin monipuolisemmin kuin nykyään 🙂

 25. titti

  Unelmien kodinkone olis joku yhtä hyvä pizzauuni kuin pizzeriassa mut toki ihan pöytämallina 🙂 kameran objektiivi, kahvinkeitin ym ostoslistalla jos voittaisin 🙂

 26. Siili82

  Yleiskone olisi unelmani.

 27. plussaa

  Tietsikalle tekisin pienet temput. Sitten olis taas kivempi opiskella 🙂 mutta oih! Yleiskone, mahti juttu!

 28. Pauliina

  Mun monitoimikoneeni vetelee viimeisiään ja vaatii sellaisen napakan kopauksen nyrkillä ennen kuin toimii kohtuullisesti. Hankkisin uuden monitoimikoneen, jolla hoituisi kakut, keksit, kaikki mahdollinen. 🙂

 29. Paula

  Ostaisin lahjakortilla sauvasekoittimen 🙂

 30. Katri

  Voisin ostaa joululahjoja..

 31. MARI

  Ooo mikä arvonta! Wilfan juicemasteria oon katsellut pitkään ”sillä silmällä”, joten lahjakortti kuluisi ehdottomasti siihen 🙂

 32. Hanna

  Voih, nyt tuli paha…tarvitsisin uuden puhelimen johon tuo 100€ olisi aivan mahtavaa mutta mutta…olen aina halunnut monitoimikoneen ja nyt siihen oikeasti olisi varaa jos lahjakortin saisin. Joten ehdottomasti päätyisin monitoimikoneeseen ja alkaisin leipomaan leipää ja sämpylöitä joka viikonloppu tytön kanssa, kyllä rämällä puhelimellakin pärjää kunhan saa tuoretta leipää 🙂

 33. Crista

  Yleiskoneen mieki tarttisin ja siis mieluusti sellaisen, johon saa lihamyllyn. Leivän pystyy tekemään käsinkin, mutta pitkäaikainen haaveeni eli makkaran teko ei oikein onnistu ilman apuvälineitä.

 34. Halla

  Monitoimikone olisi kyllä ihana. Tähän keittiöön ei edes mahdu sähkövatkaimella vispaamaan vaan pitää mennä olkkarin puolelle tekemään, niin kyllä passaisi kunnon automaatti.. <3

 35. wewwaton

  Yleiskone on alkanut houkuttaa vuosi vuodelta enemmän. Ennen ajattelin sitä vain kaapintäytteenä, mutta leipoessa tai porkkanoita raastaessa sitä aina tulee haaveiltua omasta yleiskoneesta. 🙂

 36. SannaV

  Varmaan uuden pokkarin tai sitten pistäisin summan hyvään blenderiin 🙂

 37. Päivi J

  Meille tarvittaisiin uusi vedenkeitin eli sillä aloitettaisiin 🙂

 38. Nnuu

  Yleiskoneeseen menis varmaan koska sille ois käyttöö.

 39. HannaK

  Mie haluaisin yleiskoneen ja vohveliraudan, todellisuudessa tarttettaisiin
  itkuhälytin ja uus mikro.

 40. M-M

  Mä haluaisin uuden kahvinkeittimen. Tuolta löytyikin kivan värinen ☺

 41. Virpi

  Uusi mikro tarvittaisiin. Vanha on minun ensimmäiseen omaan kotiin ostettu ja se ei tunnu kestävän pikkulapsi perheen arjessa. Monitoimikonekkin olisi kiva päivittää. Nyt laatikosta löytyvä on isoäidin perintöä ja sitä on jotenkin työläs käyttää. Uudelle olisi kyllä käyttöä koska leivottua tulee paljon.

 42. sumppo

  Ostaisin tuolla rahalla hyvän mikroaaltouunin 🙂

 43. JSL

  Myös täällä on yleiskone ollu useamman vuoden (joulu)lahjatoive. 🙂

 44. Kati

  Munkin unelmana on yleiskone ja toinen olisi mehukone! Olis mahtavaa aloittaa aamu itse tehdyllä mehulla ja ilalla leipasta helposti yleiskoneella sämpylät 🙂 Toivottavasti onni suosisi!

  katisarita(at)gmail.com

 45. Taru

  Apua, olis tosi vaikee valita rikkaimurin ja yleiskoneenvälillä! Sormiruokailevan ja siis sottaavan lapsen äitinä rikkaimuri olis arjen pelastus, mut olishan se yleiskonekin tosi iiihana! Eli valinnan vaikeus iskisi, jos sattuisin voittamaan 🙂

 46. Mirva

  Monitoimikone olis ihan kiva,mutta valitsen uuden blenderin.

 47. anna s.

  Ostaisin todennäköisesti itselleni jotain, sillä harvoin raskin kunnolla panostaa tuotteisiin kuten hiustensuoristajaan, hiustenkuivaajaan yms. 🙂

 48. ReettaK

  Ostaisin kirkasvalolampun. Tulis tarpeeseen!

 49. Irmeli

  Olisi ihana saada robotti-imuri!

 50. Annina

  Miehelle täytyisi uus puhelin saada että saisi kunnolla yhteyden 🙂

 51. Teija

  Uusi Moccamaster olisi haaveissa!

 52. PS

  Yleiskone houkuttaa, mutta ensin hankkisin varmaankin mikron.

 53. Mira

  Kahvinkeitin jossa jauhetaan pavuista kaffe ☕️

 54. Jenni

  Mä hankkisin yleiskoneen. Ihan jo vain leipien ja pizzapohjien paremman sitkon takia. Ja koska mulla menee aina hermot kaiken vatkaamiseen tms. toimintaan.. 😀

 55. Roosa

  Itse hankkisin varmaan sähkövatkaimen tai survimen niitä ei vielä löydy!(:

 56. Susu

  Hankkisin lahjakortilla tulostimen, ettei tarvitsisi joka kerta matkata yliopistolle printtaamaan!

 57. Paula

  Olisi ihanaa saada uusi mikroaaltouuni. Entinen on jo 17 vuotta vanha. Toimii onneksi vielä.

 58. Hukkakukka

  Ehdottomasti ostaisin miehelle uuden blenderin joululahjaksi, hajonneen tilalle! 🙂

 59. tinja

  Uusi vedenkeitin koska vanha kuoli ja kun teetä tulee juotua monta kertaa päivässä olisi helpompaa ja energiatehokkaampaa keittää vesi vedenkeittimessä kuin hellalla.

 60. Kiku

  Tarvittais ehdottomasti uusi kahvinkeitin! 🙂

 61. Huoh

  Mää oon just muuttamassa omaan kotiin ekaa kertaa ikinä nyt tammikuussa ja vitsi, tulis kyllä hyvään saumaan tää! Mää veikkaan, että lahjakortti menis jonkunlaiseen blenderiin tai mahdollisesti oman pyykinpesukoneen hankintaan. Olis tietysti miljoona asiaa mitä tolla vois potentiaalisesti hommata, mutta yrittäisin ainakin kovasti laittaa sen lahjakortin johonkin mitä oikeesti tarvin. 😀

 62. saya

  Muutan ensi vuonna omilleni ja kyllähän sitä kaipaisi kaikenlaista konetta keittiöön! Ehkä käyttäisin tämän lahjakortin blenderiin 🙂

 63. Johanna

  Ihana postaus ja vähän huonokin koska nyt alkoi tekemään mieli pizzaa! 😀
  Unelmieni kodinkone olisi tällä hetkellä uusi joku superhyvä ja tehokas sähkövatkain, tämänhetkinen kohta 12 vuotta vanha alkaa osoittaa vähän turhan kuumia tunteita ja vispiläosatkin on jo vähän vääntyneet. .

 64. Emmi

  Yleiskone, joka alkaa K:lla 🙂 oi, mun pitkäaikainen haave. Vaikka onhan mulla jo yks ihana pieni keittiöapulainen ja toinen kasvamassa, niin silti! Tosin tuon 2,5-vuotiaan kans on mahtava lisätä taikinaan aineksia ja tiskata ja imuroidakin ja vaikka mitä muuta, niin leipätaikinan vaivaamiseen valitettavasti pinna riitä, joutuu itse käsin 🙂 ehkäpä Kenwood tulisi ja pelastaisi meidän leipätaikinoiden kuplat <3

 65. akissfromthepast

  Hieno yleiskone!
  Ja mahtava arvonta! Tuun messiin. Puhelin ainakin olisi tarpeen, entinen hajoilee..
  Unelmien kodinkone olisi makeennäköinen, kestävä ja tyylikäs.
  Kiva blogi sinulla!

 66. sikkuralla

  Kenwood KM631 yleiskone olisi aikasta mahtava, mutta myös kirkasvalolampulle olisi täällä tarvetta…

 67. iituliina

  Yleiskoneen hankkisin! Joka sunnuntai pizzataikinaa vaivatessa se on mielessä…

 68. Tiina J

  Uusi mikro on meillä jo jonkin aikaa ollut hankintalistalla 🙂

 69. Siinatar

  Yleiskone tulisi enemmän kuin tarpeeseen, joten ehdottomasti mukaan mahtavaan arvontaan =).

 70. Maria

  Oih! Yleiskone! Sellaisen minä ostaisin myös!

 71. Ansa-Maria

  Kyllä se yleiskone meillekin tuolla kortilla kotiutettaisiin 🙂

 72. hilkka

  Ostaisin uuden vedenkeittimen 🙂

 73. Marle

  Oih, päivittäisin keittiön pienkoneet samaa sarjaa oleviksi. Silmäkin lepäisi ja saattaisin jopa innostua tekemäänkin koneilla jotain.

 74. BIKKE

  Uuteen kaffenkeittimeen panostaisin.. Aamukahvin jälkeen minusta kuoriutuu ihan kiva äityli 🙂

 75. Mai

  Oi, ostaisin kyllä heti kunnon tehosekoittimen, sillä siitä on haaveiltu vuosia! Valikoima näytti olevan loistava. 🙂

 76. Henna

  Yleiskone!
  Imuri ei olis mieleinen joululahja, mutta moni muu vekotin kyllä.

 77. täti Hoo

  Leivonnassa palvelee edelleen loistavasti lapsuudenkodista peritty Elektroluxin yleiskone, kestäköön hän ainakin toiset rapiat 20v, mutta lahjakortin sijoittaisin kajareihin keittiössä. Musiikin toisto- ja tallennemuodoissa nykytekniikka on ajanut perintökalujen ohi, ja lopputulemana biisit pitää mölistä ilmoille itse. Taloudessamme monikin arvostaisi tätä sijoitusta uskolliseen äänentoistoon.

 78. Maiqqu

  Kahvinkeittimestä, erityisesti Moccamasterista olen haaveillut.

 79. Kolmen tähden Maija

  Pizza on parasta! Ja pizzaperjantai kyllä nerokkaasti lanseerattu mainoskampanja, jäänyt meilläkin elämään. 😀 Mä muuten tykkään tehdä pizzapohjan durum-vehnäjauhoista, niillä tulee hyvä koostumus ja taikinaa on helppo työstää.

  Mä haluaisin niinkin hyödyllisen ja tarpeellisen vekottimen kuin jäätelökoneen. En kyllä katsonut onko sellaista Expertin valikoimissa, mutta jos mä jotenkin ihmeessä onnistuisin voittamaan lahjakortin, niin enköhän sen saisi silti tuhlattua johonkin. 🙂

 80. Mamma A.

  Oih,unelmieni kone olisi sellainen,johon saisin yhdisteltyä uusia osia.Minulla olikin sellainen,mutta se hajosi.Vedenkeitinkin hajosi. Ja puolen perheen puhelimet.Ja mikro juntturoittaa.Ja imurin mainoksessa ei mainittu, että suurin osa virrasta menee äänen tuottamiseen.Jotta onhan näitä:D

 81. Tiina

  Yleiskoneeseen voisin satsata rahaa 🙂

 82. Maiju

  Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti uuteen pieneen läppäriin. Helpottaisi opiskelua paaaljoon! Ps. Ihana postaus! 🙂

 83. Eeru

  Satsaisin uuteen sauvasekottimeen. Nykyinen on vuodelta miekka & kilpi ja surruuttaa viimeisiään. Smoothiet, kastikkeet ja monet muut sörsselit tykkään tehdä sauvasekoittimella joten lähtisi kyllä lahjakortti samantein käyttöön.

 84. Anni

  Monitoinikone absolut! Märkä uneni on Kitchen Aid retrohenkinen kone joten lahjakortti tulisi tarpeeseen, niin julmetun kallis kone se on 🙂

 85. Eeva / Oh, wie nordisch!

  Ihana arvonta, lahjakortti menisi joko omaan blenderiin tai sitten vanhemmille, että hekin saisivat oman moccamasterin 🙂

 86. Mirjam

  Viikonloppuna pitsataikinaa 20 minuuttia käsin vaivanneena valinta on helppo: yleiskone!! 😉

 87. Linda

  Tuollainen yleiskone olisi kyllä ihan huippu!

 88. Mari

  Menin ja rikoin mieheni monitoimikoneen! Kodinkone voi olla rakas myös, etenkin kun se on perintöä äkillisesti menehtyneeltä äidiltä. Mikään uusi laite ei korvaisi sitä menetystä, mutta helpottaisi ehkä hieman. Eli uuteen koneeseen miehelle menisi siis <3

 89. Miia

  Parasta ja helpointa kotiruokaa on juurikin pellillinen itse tehtyä pitsaa! Aina ei ole edes tullut etukäteen täytteitä miettineeksi, niin silloin päölle vaan kaikkea mitä nyt sattuu kaapista löytymään, ja useib silloin se onkin parhaimman makuista 🙂

  1. emminuorgam

   Miia onneksi olkoon! Onnetar valitsi sinut voittajaksi, laitan sulle meiliä asiasta. 🙂

 90. Jutta

  Rakastan leipoa mutta noiden taikinoiden duunaaminen vie kyllä sen verran aikaa ja hermoja että olis kyllä siistiä omistaa tollanen ihmelaite 😀 I want one too!

 91. Mikko

  Expertillä on paljon kaikkea, mitä tekisi mieli.. Ehkä ostaisin monitoimitulostimen.

 92. Ellu

  Yleiskoneesta tai kapselikahvikoneesta on tullut jo tovi haaveiltua.

 93. Asta

  Pussiton pölynimuri tulisi tarpeeseen!

 94. Maajo

  Oi kun sais uuden läppärin tai edes mikron.

 95. sara riita

  Ihan ehdottomasti ostaisin itselleni mansikanpunaisen Kitchen Aid:n ja leipoisin pullaa pesueelle. 🙂

 96. Johanna

  Yleiskoneesta minäkin olen vuosia haaveillut 🙂

 97. Minea

  Käyttäisin lahjakortin astianpesukoneen ostamiseen. Olen kohta 10 vuotta sunut omissa kodeissa ja tänän vuonna muuton jälkeen päätin että nyt on aika hankkia astianpesukone, sillä käsintiskaus alkaa puuduuttaa 😀

 98. Mer

  Olen myös haaveillut yleiskoneesta pitkään! Olisi niin kätevä käyttää ihan perus vatkaukseenkin, kone tekisi hommia ja itsellä olisi kädet vapaina! Tosin tehosekoitin on alkanut pitämään jotain erikoista sivuääntä ja ilman sitä en tule toimeen, pliis älä hajoa…

 99. emmit

  Antaisin mitä tahansa tiskikoneesta, mutta valitettavasti sellaiselle ei ole koloa keittiössämme. Olisi kiva kokeilla myös höyrystintä!

 100. Anna

  Hankkisin ehdottomasti kunnollisen tehosekoittimen! Siis sellaisen, joka surruttaa porkkanat ja jäiset marjat ongelmitta ja yskimättä sileäksi smoothien joukkoon.

 101. Taina

  Robotti-imuri voisi muuttaa meille ihan heti just nyt.

 102. Riikka

  Tehosekoitin olisi varmaan kätevä hankkia. 🙂

 103. Viikonloppukokki

  Mä niin haluaisin Kitchen aidin yleiskoneen. Satasen sijoittaisin hankintaan.

 104. Saana

  Uusi oikeasti tehokas imuri tulisi tarpeeseen, mitä en vielä nuukuuksissani ole saanut hankittua kun vanhakin vielä toimii (lähinnä pöllyttää pölyt vaan paikasta a paikkaan b, ei ne siellä imurissa ainakaan ole sisällä).

 105. Minttu

  Tehokas blenderi tulisi tarpeeseen, vanha halpisversio hyytyy liian usein 🙂

 106. Matleena

  Käyttäisin lahjakortin uuteen kameraan! 🙂 vanha on jo vanha…

 107. Anniina

  Vaikka olen monta monituista vuotta haaveillut monitoimikoneesta, käyttäisin lahjakortin tällä hetkellä ”järkevästi” uuteen puhelimeen. Oma meni rikki jo vuosi sitten ja siitä lähtien olen käyttänyt veljen vanhaa, joka alkaa olla jo parhaat päivänsä nähnyt… 🙂

 108. jaana

  Tämä olis kyllä vaikea 🙂 syksyllä hajos 2,5 vuotta vanha TV, takuuaika 2v, (ketuttaa) niin voisin harkita lahjakortin hyödyntämistä uuden ostamiseen. Puhelin näyttää uhkaavasti myös vetelevän viimeisiään niin ehkä lahjakortin voisi siihen käyttää.. kuten myös blenderi 😀 Toisaalta, haaveilen tabletista, jonka kanssa olis helppo sohvan perukoilta ja kulkuvälineissä lukee uutisia ja e-kirjoja, yms.
  Näin työttömänä se lahjakortti olisi todella tarpeen ja mahtava yllätys. 🙂

 109. Annaleena

  Käyttäisin lahjakortin uuteen kahvinkeittimeen! 🙂

 110. Sanna P

  Ostaisin ainakin Philips wake up lightin, koska olen pitkän halunnut sitä kokeilla heräämistä helpottamaan. Keittiöön kaipaisin uutta mikroa teräksenvärisenä, uusi jääkaappikin tulisi tarpeeseen ja yleiskone.

 111. *R*

  Unelmien kodinkone olisi kestävä. Useampikin laite nykyään on hajonnut jo (onneksi) takuuaikana eikä se ole yhtään kivaa. Osallistun arvontaan ja jos voittaisin voisin hankkia vaikkapa yleiskoneen 🙂

 112. Jenni

  Ostaisin varmaankin sauvasekoittimen tai kuivausrummun, koska molemmat ovat hankintalistalla jo hetken olleet 🙂

 113. Kipsuli

  Lahjakortti tulisi luultavasti kulutettua juuri yleiskoneen hankintaan. Se on ainoa kodinkone, joka meiltä mielestäni puuttuu. Monta kertaa tekisi mieli tehdä leipää tai leipoa jotain, mutta ei käsin jaksa/viitsi/pysty. Jos olisi yleiskone, niin ehkä…

 114. tRiina

  Tuollainen yleiskone vaikuttaakin kätevältä 🙂

 115. Peppis

  Uus sähköhammasharja tulis tarpeeseen, pelottelemaan peikkoja.

 116. hannna1

  Lahjakortin käyttäisin tietokoneen kaiuttimiin vanhojen hajotessa pari päivää sitten! (: Aivan loistava palkinto joten mukana ollaan!

 117. Pau - Luovimista

  Yleiskone meillekin! Se on myös mun toivelahja, paitsi etten ole koskaan kehdannut toivoa sitä keneltäkään kun on niin kallis lahjaksi 😀

 118. Karamelli

  Lahjakortilla ostaisin kahvinkeittimen. Muutimme poikaystäväni kanssa juuri yhteen, eikä meillä ole vielä kyseistä vempainta joka pelastaisi lukuisat aamut varmasti (:

 119. Nanna

  Yleiskone tulisi meillekin, jos lahjakortin voittaisin. 🙂

 120. Riina

  Paras joululahja ikinä on ollut miehen ostama yleiskone, joka nyt jo vetelee viimeisiään. Uudesta siis haaveilen…

 121. Emma

  Sattupa sopivasti. Vielä kerkee osallistua =)

  Ostaisin joko mikron tai bamixin sauvasekottimen… Luultavasti bamixin koska en ite raskis ostaa muuten… Laadusta pitää maksaa.

 122. Jo

  Ostin juuri uuden blenderin ja keittiössä alkaa olemaan kaikki tarvittava, joten käyttäisin lahjakortin varmaan uuden tietokoneen hankintaan.

 123. Milla Granlund

  Vaikka yleiskone kuulostaakin ihanalta, mä käyttäisin lahjakortin uuden pölynimurin hankintaan. Koirataloudessa olisi tarvetta paremmalle vehkeelle kuin tuolle, joka maksoi käytettynä kympin. Kesällä se hajosi, mutta kätsynä likkana leikkasin yhden osan irti ja yhdistin jäljelle jääneet osat.

 124. Eeva

  Uusi blenderi olisi haaveissa!

 125. Miuku

  Keittiöstä meillä kyllä löytyy oikeastaan kaikki tarvittava, mutta uudelle silitysraudalle olisi tarve. Edellinen on jo vuosia vanha ja sekin jo käytettynä ostettu.

 126. Terhi J.

  Polar loop tai jokin muu uusi sykemittari olis kiva saada.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *