Omg lol olen ehdolla blogigaalassa!

Muistatteko tämä kuvan? Kun Irmeli ja Merja lähti lypsylle, mutta eksyivätkin supertrendihipsterifashionblogigaalaan viime syksynä? Siellä ne sitten heilui skumppapäissään hyppi lavan edessä ja oli kaikkea muuta kuin hillitty ja hallittu – niinkuin noin 96% muista osallistujista? No, tätä olisi tarjolla taas tässä kuussa, kun IRMELI JA MERJA OVAT EHDOLLA INSPIRATION BLOG AWARDS -GAALASSA.

Kun sain asiasta meiliä, oli ensimmäinen ajatukseni, että OMG LOL. Indiedaysin ja Blogirinki Median järjestämässä Inspiration Blog Awards -gaalassa on perinteisesti ollut ehdolla aika erityylisiä bloggaajia kuin meikäläinen. Siis sekä tyylikkyyden että blogin sisällönkin kannalta. Käsitykseni mukaan palkintokategoriat on tänä vuonna uusittu ja mää olen ehdolla Vuoden blogiteko -sarjassa. Kisaan samasta palkinnosta mm. Saku Timosen kanssa. OMG LOL.

Vuoden blogiteko -sarjassa palkitaan blogi, joka on postauksellaan ottanut kantaa ja onnistunut vaikuttamaan. Jutusta on syntynyt ilmiö, joka on puhuttanut monia.

Koska kyseessä on lukijaäänestys ja samassa sarjassa on mukana sellaisia aloittelevia bloggaajia kuten White Trash Diseasen Nata ja Tickle Your Fancyn Sara, on meikkiksen menestyminen näissä vaaleissa aika utopistinen ajatus. Lähdenkin siis ihan reilusti häviämään – olen jo suunnitellut valmiiksi häviäjän puheen, jossa kiitän kilpakumppaneita ja äitiä ja toivon maailmanrauhaa. Tai juon ämpärillisen kossua ja itken kaikkien vastaantulijoiden olkaa vasten.

Onneksi Nakkimutsi ja Rimpuilija on samoilla linjoilla – heillä on vastassa vaatimattomasti Hesarin verkkoversion lukijamäärät. Lähdetään siis häviämään porukalla. Sovittiin jo, että Päivi pukeutuu pöytäliinaan ja Laura mattoon ja mä vedän päälleni jotain, joka muistuttaa mummolan verhoja. Se on meidän teema: olohuone. Sellainen lapsiperheolohuone, jossa on pehmeä, virttynyt ja vähän kulahtanut sohva – ei todellakaan mitään disainia tai stringhyllyjä.

inspirationblowawards

Että sellasta.

OMG LOL.

8 comments

 1. satsu

  Mikä trio! pusuja! (taas!?)

  1. emminuorgam

   HAHHHA! Ihanaa kun saa rakkautta muiltakin kuin lapsiltaan! 🙂

 2. MMinne

  Äänestetty! Laitoin jokaiseen kategoriaan ääneen, vaikka olikin kyllä ihan uppo-outoja blogeja, osa sai nyt sit ihan arvalla äänen!
  Toi olohuone teemana on kyl aika jees!;)

 3. ROUVA SANA

  No, kyllä sä Emmi olet ihan aiheesta sarjaan nimitetty <3. Ei siis yhtään OMG, mutta kovasti LOL!

 4. Nede

  Mun on pakko myöntää etten ollut ennen lukenut postaustasi jolla pääsit ehdolle. Mutta tämän myötä kävin sen lukemassa ja yhdyn kyllä mielipiteeseesi täysin. Sitä kautta vielä selailin itseni moneen kirjoitukseesi jossa pohdit lasten pukeutumista ja miten sitä kategorisoidaan. Äänestin sinua. Olen miettinyt monesti (minulla ei ole omia lapsia, mutta hyvin lapsirikas elämä kuitenkin) miksi lapsille on erikseen vaateosastot. Suurin osa vaatteista on mielestäni täysin neutraaleja ja loppujen tyllimekkojen kohdalla on ihan aikuisten avarakatseisuus ja lapsen mieltymykset rajana. Kovasti olen koittanut hoitolapsillenikin opettaa että ei ole olemassa tyttöjen ja poikien väriä, vaan kuka tahansa voi tykätä mistä tahansa väristä haluaa. Tämä on joillekin lapsillekin jo todella vaikeaa uskoa, jotenkin on niin tiukkaan iskostunut jo neljä vuotiaan päähän että tytöt saa tykätä vain pinkistä ja lilasta ja punaisesta, pojat taas sinisestä ja vihreästä ja mustasta. Samalla mietin että ihan käsittämätön juttu tuo Anttilan leluosaston kuvaus….. Kokemukseni mukaan lapset tykkäävät luonteensa mukaan mistä leluista ja leikeistä sitten tykkäävätkin. Jotkut pojat nukeista, jotkut autoista. Ja APUA jotkut jopa molemmista! 😀 Ihan typerää koittaa väkisin kategorisoida yhtään mitään. Tämäkin on asia josta voisin puhua/kirjoittaa pitkään ja hartaasti mutta jos jätetään tämä tähän ja totean vain enää että blogisi kyllä nousi heti seurattavien listalle! 🙂

  1. emminuorgam

   Kiitos todella kivasta kirjoituksesta Nede! 🙂

   Komppaan kaikkea ihan täysin. Meidän muksut, jotka on nyt 3 ja 2, oppii hoidossa ihan käsittämättömiä juttuja, joita sitten puidaan kotona: miksi tytöt ei voi olla palomiehiä, miksi pojilla ei voi olla mekkoa tai kynsilakkaa jne. Meidän naapuri kertoi juuri viime viikolla, miten isommat tytöt olivat päiväkodissa kiusanneet hänen 2-vuotiasta tytärtään, kun likalla oli ollut Batman-pipo päässä ja vähän aika sitten isommat pojat homotteli meidän poikaa, kun tällä oli punainen haalari päällä. Niin järkyttävää! En oikein suoraan sanottuna tiedä, mitä noissa tilanteissa pitäisi tehdä? Olla yhteydessä lasten vanhempiin vai koittaa jutella lasten kanssa asiasta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *