Pieni kesäopas aloittelijoille

Joka kesä sama juttu. Mikähän siinä onkin, että ihminen ei opi? Ei edes sen kuuluisan kantapään kautta.

Ensimmäinen asia koskee sitä aurinkoa. Että jos aurinko paistaa, niin se polttaa. Vaikka samaan aikaan tuulisi. ja vaikka et varsinaisesti ottaisi aurinkoa – aurinko ottaa silti sinut. Ja se tekee hiton kipeää.

Arvaatko mitä minulla oli päällä?

Toinenkin asia koskee välillisesti aurinkoa. Aurinko nimittäin lämmittää. Ja lämpimällä tekee mieli laittaa kesähame päälle ja kirmata laitumille. Se mitä sen sijaan ei muista, on se, että kesähameen alle pitää pukea ainakin lahkeelliset mummokalsarit, ehkä mieluiten pyöräilysortsit. Muuten lämpö + reidet + hiki + hinkkaus muodostavat sellaisen yhdistelmän, ettei tarvitse pariin päivään kirmailla yhtään mihinkään, jos ei rapukävely innosta.

Näillä eväillä kohti PING Helsinkiä! Onneksi teema on festarit – meikkis on jo valmiiksi ihan festarikondiksessa. Ei kipuu, ei hyötyy – eikö niin joku kuuluisa filosofikin todennut?

1 comment

  1. piia

    Auts! Olen ihan hysteerinen tuon auringon kanssa, se kun tosiaan polttaa! Lähinnä murehdin noista lapsista, vauvalle kun en halua laittaa aurinkorasvaa mutta mahdoton sitä on koko ajan varjossakaan pitää… Ensi viikoksi taidettiin povata räntää ja lunta, problem solved?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *