Ihana aurinkoinen päivä

Sitä herää aamulla äärettömän huonosti nukutun yön jälkeen. Mummu kaappaa lapset ja itsellä on koko päivä aikaa tehdä mitä vaan! Juoda aamukahvi parvekkellaa aamuauringossa, lähteä Helsinkiin viinilasilliselle tai lukea kirjaa sängyssä röhnöttäen. Niin paljon vaihtoehtoja, niin paljon erilaisia tapoja rentoutua!

Ja mitä tekee hän? Istuu koko päivän koneella ja säätää blogille uutta ulkoasua.

Siedin edellisen teeman puutteita aika pitkään. Vaikka ulkoasu oli simppeli ja yksinkertainen, se ei todellakaan toiminut kuten olisin halunnut. Tai sitten en vaan osannut – mutta ei nyt puhuta siitä. Sen sijaan puhutaan siitä, miten hieno tämä nyt on!

Screenshot 2016-07-06 at 16.09.42

Olen jo pitkään haaveillut etusivusta, jolta näkee yhdellä vilkaisulla enemmän kuin vain viimeisimmän. Nyt näkyvissä on uusin juttu isommassa koossa ja sen alla muutama tätä edellinen postaus, joista voi sitten kliksutella auki ne, jotka itseä kiinnostaa. Itse turhaudun heti, jos blogista ei heti näe, millaisia juttuja siellä on, tai vielä pahempaa: jos ei sivuilta löydy kunnollista arkistoa tai juttulistausta. Nyt niidenkin pitäisi olla omassa blogissani vihdoin kunnossa, vaikka kyllä sitä sai odottaakin. Uusimmat jutut pyörivät myös tuolla yläreunan karusellissa, jonka alla on muutama blogiin liittymätön nosto ensikertaa sivuille tuleville.

Yhtenä uutuutena on ylin valikko, johon on nostettu tavallisten yhteystietojen ja lyhyen elämänkertani lisäksi myös eri kategorioiden juttuja. Jos siis olet täällä etsimässä vaikkapa ravintolavinkkejä, niin pääset nyt suoraan katsomaan vain ne. Kesän aikana ajattelin myös vähän selkeyttää tuota kategoriajakoa – todellakaan en osaa selittää, miksi perheen alla on vielä erikseen toinen perhe, mutta hiljaa hyvä tulee, sano..

Screenshot 2016-07-06 at 16.09.58

Myös kaikkien pienten juttujen, kuten uudemman ja vanhemman postauksen välillä liikkuminen pitäisi nyt olla kunnossa ja vihdoin myös kommenttien lukumäärät näkee suoraan etusivulta. Luetuimpien juttujen arkistokin on palannut, nuo listat on muuten muidenkin blogeissa kaikista kiinnostavimpia, bloggaajat vink!

Toivottavasti tykkäätte ja kaikki toimii kuten pitäisi! Ja jos vielä tulee mieleen toiveita tai jotain muuta kommentoitavaa tästä nykyisestä ulkoasusta, niin kertokaa ihmeessä! Teillehän tätä lopunviimeksi tehdään. Pus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *