Urheilija ei tervettä päivää näe

Tämä on kamalaa. Olen alkanut urheilijaksi. Käynyt siis jo neljästi lenkillä muutaman viikon sisään. Kaksi kertaa on tullut oikein hikikin. Ja kerran pissa. Mutta nyt urheilijan urani on väliaikaisesti jäähyllä, sillä urheilijan elämä on täynnä vastoinkäymisiä ja loukkaantumisia.

Kärsin neljättä päivää lähes liikuntakyvyn lamauttavasta niskasärystä. Viikonloppuna join viiniä ja kävin lenkillä, mutta viinin juominenhan on terveysteko, joten siitä tämä ei voi johtua. Sen on johduttava vain urheilusta.

Tein aiheesta myös vähän tutkimusta. Kirjoitin Googleen ”urheilija kuoli” ja tutkin, millaisia tuloksia tällä haulla tulee. Tulokset ovat järkyttäviä! Vain 0,3 sekunissa löysin lähes 300 000 tapausta, joissa urheilu on johtanut kuolemaan.

Ruotsalaisen yleisurheilun kansansuosikki kuoli 59-vuotiaana! Extreme-urheilija kuoli traagisesti! Järkyttävä tragedia – 26-vuotias urheilija kuoli yleisön silmien edessä! Rion suomalaisurheilijan veli kuoli karmealla tavalla!

Siis edes urheilijoiden sukulaiset eivät ole turvassa kuolemalta.

Vastaavasti tein myös haun ”sipsinsyöjä kuoli”. Googlella kesti 0,45 sekuntia löytää haulla kolme osumaa, joissa kaikissa kuollut oli joku ihan muu kuin se, joka söi sipsejä.

Tutkimustulokset ovat harvoin näin kiistattomia. Kehotan teitäkin siis mitä pikimin aloittamaan sipsiviinidieetin. Ihan vaikka kansanterveyden vuoksi, jos ette itsestänne välitä.

 

 

4 comments

    1. emminuorgam

      Musta on tärkeää kertoa ihmisille tälläisitä asioista, jotka voi pysyvästi vahingoittaa niiden terveyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *