Miss Fashion Awards 2016

En kestä! Ihana, ihana, ihana Eino kuvasi mut ja gaala-asuni lauantaina ennen gaalaa ja nämä kuvat on ihan mielettömiä! Olin ensin vähän huolissani, että onko asu liian naamiaisasumainen, mutta lopputulos taisi sittenkin olla aika kiva. Ainakin se keräsi kosolti kehuja illan aikana, eikä vähiten tuon sairaan mageen tyllihameen ja kukkaseppeleen ansiosta.

IBA2016_einonurmistophotography

Mr. Photograafer mutisi jotain huonosta valosta, mutta musta kuvissa on ihana tunnelma. Sain ajatuksen koko asuun itseasiassa yhdestä Melli Eco Designin lastenvaatteesta ja huhuilin heti, että voisiko joku ompelutaitoinen tuttu tehdä mulle mustan tyllihameen. Supersöpöjä lastenvaatteita tekevän Nona K:n Katariina ilmoittautui vapaaehtoiseksi ja itsekin näin koko asun hameineen kaikkineen vasta juuri ennen näitä kuvia!

IBA2016_einonurmistophotography

Paita ja kukkapanta on niinkin glamöröösistä paikasta kuin Lindexiltä, vaikka moni luulikin mekon ja paidan kuuluvan samaan settiin. Niin sitä kuulkaa löytää ihan tuollaisista tavallisistakin rättikaupoista ihan superkivoja vaatteita!

IBA2016_einonurmistophotography

IBA2016_einonurmistophotography

Korut, kengät ja laukun kaivoin omasta kaapista – ja kaikki sopikin yhteen kuin nakutettu. Kenkiä tosin en ole nähnyt tuon reissun jälkeen, että sattuisiko kellään olemaan näköhavaintoa..?

Mutta siis sanoinko jo, että ihania kuvia? Ihania kuvia! Ihana Eino!

IBA2016_einonurmistophotography

2 comments

  1. Iina / MouMou

    Siis ei helvetti! En tajunnut juhlissa, että sulla on seppele, vaan nopeasti katoin, et nyt on taidokas kampaus…

    Mutta siis napakymppi tää juhlatyyli! 🙂

    1. Emmi Nuorgam

      Hahaa! Et ollut todellakaan ainoa – pidetään se illuusio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *