Arkikuva 2/52

Nyt on kuulkaa sellainen kuva, että en meinaa itsekään uskoa todeksi!

Meillä on sänky, jossa on patjat! PATJAT. Voidaan siis kolmen viikon sijauspatjaepisodin jälkeen siirtyä takaisin sänkyyn nukkumaan – ehkä jopa samaan sänkyyn? Aika mieletöntä. Olen tosin melko varma, että sänky hajoaa tai patja räjähtää tai joku lapsista oksentaa tunnin päästä koko sängyn täyteen, mutta väliäkö tuolla. MEILLÄ ON SÄNKY!

Instasta muuten varmaan huomasittekin, että muutama päivä sitten meiltä katosi myös ne ruokapöydän tuolit, joista jo aiemmin oli puhe. Nohevana kuitenkin tilasin heti tänään meille uudet tuolit, niin ei tarvitse koko kevättä syödä seisomapaikoilla. Näppäilin tuolit ostoskoriin, syötin osoitetiedot ja niin edelleen.

Maksun jälkeen huomasin, että tuolit onkin sitten noudettavissa heti kuuden viikon päästä!

Ihan oikeasti. Uskooko kukaan että elätän itseni projektinhallinnalla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *