Varo ettet näytä lihavalta haalarissa!

Enää pari kuukautta kesään. Sehän tarkoittaa sitä, että viimeistään nyt pitää ottaa kaikki keinot käyttöön päästäkseen kesäkuntoon! Kesäkunto tai bikinivartalohan ei tarkoita sitä, että laittaisi kesävaatteet tai bikinit päälle, vaan sitä, että näyttää mahdollisimman laihalta. Bongasin tällä viikolla ensimmäiset jutut ja ohjeet oikeanlaiseen pukeutumiseen – siis siihen ettei näytä lihavalta. Yksi niistä ohjeista oli se, ettei missään nimessä pue päälleen nyt ah, niin trendikästä haalaria.

Kuten näistäkin kuvista voidaan nähdä, ei haalari sovi pulskille lainkaan.

Oikeastihan rakastan haalareita! Hankin ensimmäisen haalarini kolme vuotta sitten kesällä ja siitä saakka olen ollut niihin ihan hulluna. Ensinnäkin ne ovat sairaan mukavia päällä ja toisekseen näytän hiton hyvältä haalarissa. Tai siis jumpsuitissa, se kai tämän oikea nimi on.

Haalari Asos Curve

Tästä kuvien viininpunaisesta löydöstä on kiittäminen Veeraa! Kadehdin viime kesänä Veeran oranssia haalaria ihan hirveästi – enkä vähiten siksi, että muija näyttää siinä uskomattoman hyvältä – ja kun Asos Curven tämän kauden värit ilmestyi, tilasin kummatkin heti (kyllä, mustakin on väri).

Luottovaate Tampere

Viininpunainen haalari pääsi eilen ekaa kertaa ulos ja keräsi heti paljon kehuja kanssaihmisiltäni. Luottovaatteesta lainattu Lovian viininpunainen nahkalaukkukin sopi asuun täydellisesti. Kannattaa muuten käydä tutustumassa Kalevan vaatelainaamoon jos ette jo ole käyneet, ihania vaatteita ja asusteita myös mun kokoisille ihmisille!

Tämä olkoot mun yhden ihmisen protesti kaikkia kesäkunto-bikinivastalo-varonäitä-juttuja vastaan: pukeudutaan mihin halutaan huolimatta siitä, mitä joku naistenlehden älyvapaa pukeutumisohje sanoo.

10 comments

 1. Päivi

  Jumalauta, kun on kuuma! Tuo haalari on I-H-A-N-A! Ja kyllä hitto vieköön myös pukee sua älyttömän hyvin!

 2. nelli

  Kiitos!

 3. -jenni-

  Mä niin tykkään susta ja sun tyylistä.

 4. Emmi Nuorgam

  Tässä piti olla sellainen sydänsilmähymiö myös!

 5. Annaleena

  Täytyy todella sanoa samoin, että JUMALAUTA kun on hyvä! Ei kannata kuunnella muita tteä vaan ja oloa! 🙂

 6. Elina

  Näytät superhyvältä! Jos joku puhuu kesäkunnosta, kerron aina omasta projektista: kesällä kuntoon! Mikä onkaan ihanampaa, kuin duunin jälkeen pyöräillä kavereiden kanssa uimaan rannalle tai käydä ilmaisessa puistojumpassa 🙂 Siinä kunto kohenee huomaamatta. Syksyllä voi sitten taas olla poistumatta kotoa, kun on märkää ja pimeää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *