Taste of Helsinki maistuu rakkaudelta

Tuntui oudolta lähteä Taste of Helsinkiin ilman talvivaatteita. Viime vuosina kelit on olleet niin karseita, että eilisen täydellinen auringonpaiste tuntui unelta. Ja niin tuntui koko Taste of Helsinki – jälleen kerran!

Sain nauttia Einon, Tiian, Annan ja Tommin hersyvästä seurasta, nauraa itseni aivan tärviölle, syödä niin paljon, että en usko enää koskaan tarvitsevani ruokaa ja juoda aivan liian monta pulloa shampanjaa.

Tämän vuoden parhaat annokset olivat odotetusti Grönin tartar ja Passion gazpacho, mutta todellinen yllättäjä tuli Tampereelta (tiätty). Tuohin ja Ilkka Isotalon suolainen jälkiruoka-annos vei kielen mennessään ja oli valehtelematta yksi parhaita jäkkiruokia, joita koskaan olen syönyt. Osalle seurueesta annos oli liian suolainen, mutta vilpittömästi voin kertoa heidän olevan rajusti väärässä. Se oli täydellinen: suolainen ternimaitoblini, pihkakermaa ja hapatettua tattarihunajaa. Ah ja voih.

Perukaa siis kaikki viikonloppusuunnitelmanne ja menkää Taste of Helsinkiin lounaalle tai illalliselle. Lapset ovat tapahtumaan äärettömän tervetulleita, mutta myös täysin holtiton aikuisporukan illanvietto onnistuu siellä erinomaisesti. Ja tulkaa sitten kertomaan, mikä oli teidän suosikkiannoksenne! (Jos se ei ole Ilkan blini, niin olette väärässä. Mutta täällä saa olla väärässäkin, en minä osoita sormella. Ainakaan paljoa.)

1 comment

  1. Anna

    Ternimaitoblini oli ehdottomasti paras, täydellinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *