Ihanimmat kesämuistot 2017

Tätä tulee tehtyä ihan liian harvoin. Valokuvien laittamista albumiin siis – edes tänne virtuaaliseen albumiin. Selasin vähän aika sitten kuvia vuoden 2016 juhannukselta ja apua miten ihania ne oli! Muistin heti kaikki sen juhannuksen tuoksut, lämmön ja rinnassa läikähtelevän onnellisuuden. Kaupunkijuhannuksesta huolimatta se oli yksi parhaista ja päätin, että myös viime kesän parhaat hetket ansaitsee tulla taltioiduksi. Ja kuka tietää, ehkä joku saa näistä jonkin idean myös omaan kesäänsä!

Kesähaahuilu ympäri kaupunkia

Suosikkihaahuilupaikkojani on tietysti Tammelantori ja Rauhaniemi, mutta tänä kesänä luultavasti Laukontori ja Ratina tulee hyvänä kakkosena. Parhaita päiviä on ne, kun aamulla lähtee ja illalla palaa, eikä päivän aikana ole tullut tehtyä oikeastaan mitään järkevää.

Aamukahviparveke

Ristus miten rakastan parvekettani! Vietän siellä kesäisin enemmän aikaa kuin Rauhaniemessä, ja se on paljon se. Aamukahvit, päiväkahvit, kahvit, viinit ja illat, jolloin taivas muuttuu sinisen kautta turkoosiksi ja vaaleanpunaisesta purppuraksi. Kaikki ne lataavat akkujani niin, että pysyn vaivoin koko pimeän talven hengissä.

Kesäloma Espanjassa

Kesäloma voi olla ihan missä tahansa, ei sen tarvitse olla Espanjassa. Tänä vuonna se on Kreikassa, edellisenä Italiassa ja ensi vuonna vaikka Porissa. Pääasia, että koko perhe on yhdessä, kenelläkään ei ole kiire mihinkään ja ollaan tarpeeksi kaukana kotinurkkien villakoirista ja pesemättömistä lakanapyykeistä.

Ystävät, ruoka ja viini

Kesäisin herään muutenkin eloon. Haluan nähdä ihmisiä, järjestän illallisia, laukkaan festareilla ja nautin koko vuoden annoksen viiniä, ruokaa ja hersyvää seuraa. Talvella pelkkä eloonjääminen tuntuu polkujuoksumaratonilta enkä kamalasti jaksa sosialiseerata, mutta kesällä se kaikki muuttuu! Taste of Helsinki, Ravintola Viikinsaari ja Saariblues, kesämatka Uuteenkaupunkiin, Valkeakosken Työväen Musiikkitapahtuma, juhannus Teiskossa – en jaksaisi millään odottaa!

Ihana, ihana kesä. Olkoon tämä kesä yhtä upea kuin edeltäjänsä ja edes silloin tällöin yhtä lämmin kuin nämä toukokuun ensimmäiset päivät.

Sanoinko jo, että kesät on ihania?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *